Απολυμανσεις

apolimanseis1
apolimanseis2

Οι απολυμάνσεις είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση ώστε κάθε χώρος να τηρεί τα απαραίτητα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας. Ο κλάδος της απολύμανσης διακρίνεται σε διαφόρους κλάδους όπως οι παρακάτω:

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολυμάνσεις σε οικίες, σε όλη την Αττική με τις χαμηλότερες χρεώσεις τις αγοράς.

Αναλαμβάνουμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στην επιχείρηση σας με απολυμάνσεις οικολογικές και άοσμες κατάλληλες για εργασιακούς χώρους.

Στις βιομηχανίες με έντονο πρόβλημα από τρωκτικά και άλλα έντομα έχουμε την λύση με απολυμάνσεις υποκαπνισμών.

Σε βιοτεχνίες όπου υπάρχει πρόβλημα με τους ψεκασμόυς η τοποθέτηση καπνογόνων θα σας δώσει μια καθαρή και γρήγορη λύση χωρίς να αφήσει υπολλέιματα.

apentomoseis

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Οι απεντομώσεις αναφέρονται στην ρύθμιση του πλυθισμού διαφόρων εντόμων όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια και αλλά βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα. Για να πετύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα απαιτούνται συχνοί ψεκασμοί και τοποθέτηση ετοιμόχρηστων δολωμάτων σε κέραια σημεία των χώρων.

myoktonia

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Οι μυοκτονίες αναφέρονται στην καταπολέμηση, απώθηση και καταστολή των ποντικιών. Με τον όρο ποντίκια αναφερόμαστε σε οικιακά, αρουραίους και αγρού. Για να πετύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα απαιτούνται συχνές ανανεώσεις των ετοιμόχρηστων δολωματων.

mikrovioktinia

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ

Οι μικροβιοκτονίες αναφέρονται στην καταπολέμηση των μικροβίων σε χώρους οπως νοσοκομεία, κλινικές και άλλοι χώροι με παρόποιες δραστηριότητες. Ένας καθολικός ψεκασμός στον χώρο με ιδιαίτερη έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία αρκεί για να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

akaraioktonia

ΑΚΑΡΕΟΚΤΟΝΙΑ

Οι ακαρεοκτονίες αναφέρονται σε κάθε είδος ακαρέων όπως ακάρεα στρώματος, ψίλλους, κριούς και άλλα παρόμοια είδη. Για την καταπολέμηση χρειάζεται επιμελής ψεκασμός με διαφορετικές δραστικέκαι συνεργασία από τον πληγέντα στο κομμάτι της καθαριότητας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μπράβο για τις απολυμάνσεις που κάνετε. Το κατσαριδάκι που είχα στην κουζίνα μου εξαφανίστηκε και εδώ και κάποιους μήνες δεν το έχω ξαναδεί. Σας ευχαριστώ πολύ.
Σχόλιο Αποφράξεις
Μελετόπουλος Κώστας