Αποφράξεις Αποχετεύσεων Τιμές

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Τιμές

Θέλετε Αποφράξεις Αποχετεύσεων Τιμές? Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αναλυτικούς τιμοκαταλόγους τιμών για τις εργασίες αποφράξεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε! Με γνώμονα την οικονομική κρίση διαμορφώσαμε τις τιμές μας ώστε να είναι ρπσιτές για όλους.

Καλέστε μας όλο το 24ωρο στα τηλέφωνα επικοινωνίας να σας εξυπηρετήσουμε. Οι τιμές των αποφράξεων διαφοροποιούνται καθημερινές μετά της 20:00, Κυριακές και Αργίες. Αποφράξεις Ίλιον.

  • Απόφραξη Φρεατίου Τιμή: από 30€
  • Απόφραξη Λεκάνης Τιμή: από 20€
  • Απόφραξη Σιφωνιού Τιμή: από 25€
  • Απόφραξη Κουζίνας Τιμή: από 30€
  • Απόφραξη Υδρορροής Τιμή: από 30€
  • Απόφραξη Νιπτήρα Τιμή: από 20€
  • Έλεγχοε με κάμερα Τιμή: από 50€
  • Μηνιαία Συντήρηση: από 15€

*Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%.

Πιστοποιημένοι από τους Φορείς

Η εταιρεία μας διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για τις εργασίες αποφράξεων και απολυμάνσεων! Πιστοποιημένοι με ISO 9001 και 14001 με πεδίο εφαρμογής “Αποφράξεις και Απολυμάνσεις”

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Τιμές? Πλέον ξέρετε που να καλέσετε για την πιο άμεση και σίγουρη εξυπηρέτηση. Τα συνεργεία μας και οι τεχνικοί είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε εργασία μπορεί να σας χρειαστεί όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου. Αποφράξεις Περιστέρι Απολυμάνσεις.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Τιμές

Οι περισσότεροι πιστεύουν λανθασμένα πως η αποχέτευση είναι ασήμαντη. Έτσι δεν μεριμνούν ώστε να είναι λειτουργική. Αυτό οδηγεί στην συσσώρευση  υλικών  και αντικείμενων στα τοιχώματα της. Το αποτέλεσμα της μακροχρόνιας συσσώρευσης υλικών οδηγεί στο βούλωμα της αποχέτευσης. Αποφράξεις Ίλιον Κορκολής. Οι Αποφρακτική Alpha πραγματοποιεί αποφράξεις αποχετεύσεων. Η εταιρεία μας μία από τις πιο εξειδικευμένες σε τέτοιου είδους εργασίες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ο οποίος συνδυάζεται με την τεράστια εμπειρία μας. Μέσα από την πολυετή παρουσία μας στον χώρο έχουμε καταφέρει να βελτιώσουμε τις μεθόδους και τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε. Αποφράξεις Ίλιον Τιμές. Έτσι μπορούμε και εκτελούμε  κάθε είδους αποφράξεις αποχετεύσεων μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με την επέμβαση μας η αποχέτευση σας θα είναι και πάλι πλήρως λειτουργική δίχως να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Η αποφρακτική Alpha εκτελεί αποφράξεις αποχετεύσεων όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου. Σας υποσχόμαστε πως θα είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειάζεστε.