ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις στην Αττική

Η εταιρεία μας Alpha Αποφρακτική αναλαμβάνει αποφράξεις σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.  Με γνώμονα μας την συνεχή εξέλιξη και ικανοποίηση των πελατών μας, στην εταιρεία μας θα βρείτε όχι μόνο ένα άρτια εκπαιδευμένο και εκειδικευμένο προσωπικό αλλά και ανθρώπους πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν σε ότι πρόβλημα απόφραξης και αν αντιμετωπίζετε καθώς η εξυπηρέτηση σε εμάς δεν είναι απρόσωπη αλλά μια σχέση που διαρκεί στο χρόνο.

Αποφράξεις Παντού και Πάντα

Είτε βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας, είτε σε κάποιο προάστιο ή σε κάποια εξοχική κατοικία κοντά στο λεκανοπέδιο Αττικής, μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, άμεσα όλο το 24ωρο. Το βασικότερο λοιπόν πρόβλημα στις αποφράξεις που είναι η εύρεση του κατάλληλου συνεργείου για να σας εξυπηρετήσει εμείς σας το παρέχουμε χωρίς να σας χρεώνουμε τα έξοδα μετακίνησης. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνεται την προσωπική εξυπηρέτηση της εταιρείας μας σε όποια περιοχή και αν βρίσκεστε.

Αποφράξεις Οικονομικά και Υπεύθυνα

Το βασικότερο πρόβλημα της σημερινής κοινωνίας είναι οι οικονομικές δυσχέρειες και ο κλάδος των αποφράξεων δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος. Με καθαρή και σταθερή τιμολογιακή πολιτική χωρίς επιπλέον χρεώσεις αλλα και με καλύψεις για την εργασία που πραγματοποιούμαι σας παρέχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα σχέσεις τιμής και ποιότητας. Οι χαμηλές χρεώσεις δεν είναι πάντα οι ιδανικές αν δεν παρέχουν τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Συμβόλαια Συντήρησης

Σας παρέχουμε συμβόλαια συντήρησης για την οικία σας, τον εργασιακό σας χώρο ή την εξοχική σας κατοικία ώστε να νιώθετε πάντα ασφαλείς. Με τα συμβόλαια συντήρησης εκτός του ότι προλαμβάνεται τις αποφράξεις που μπορεί να τύχουν σε περίπτωση εκτάκτης απόφραξης θα είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου και τις αργίες με ένα τηλεφώνημα! Και αν η συντήρηση απλά δεν σας αρκεί, σε κάθε συμβόλαιο παρέχονται ειδικά προνόμια όπως απολυμάνσεις, έκδοση κοινοχρήστων και πυροσβεστήρες.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά των παιδιών! Σίγουρα θα τους ξαναφωνάξω αφού δεν με χρέωσαν πολλά και η απόφραξη έγινε άμεσα! Εγώ για αποφράξεις μόνο Alpha!
Ντόγκας Νικόλαος
Καλέστε Μας Τώρα